VEF Entreprenør AS har lang erfaring med prosjektstyring både i offentlig og privat sektor, og har sentral godkjenning for flere tiltaksklasser.

I tillegg utfører vi spesialtjenester som betongkutting og kjerneboring, vanntetting/kjemisk injeksjon, asbestsanering, radon og anlegg.

Prosjektering / entrepriser

I prosjekteringsfasen legger du grunnlaget for utførelsen av bygget. Vi har et godt utbygd kontaktnett bestående av underleverandører, konsulenter og arkitekter. Dette gjør at vi kan utføre de fleste typer byggeoppdrag på en ryddig og trygg måte for deg som kunde.

Byggeprosjektet følges opp fra start til slutt, og vi kan bistå med tegninger, byggesøknad, anbudsforespørsel og byggeledelse.

Vi utfører bygg- og rehabiliteringsoppdrag både i egen regi og for ekstern oppdragsgiver. På vår referanseliste finnes det et bredt utvalg av oppdrag. Det være seg skoler, kulturhus, sykehus, barnehager, leilighetsbygg, parkeringshus og diverse fasade- og balkongrehabiliteringer.

Betongkutting- og kjerneboring

Dette er arbeidsoperasjoner, som kan komme som tilleggsarbeider på egne og eksterne prosjekter, der det er behov for nye åpninger eller gjennomføringer i betongvegger og etasjeskillere.

Vi har et godt utvalg av kjernebor og vi kan bore opptil 1000 mm. Dette gjør at vi er svært fleksible på tjenester innenfor kjerneboring .

Vi har betongsager for både vegg- og gulvkutting. Med vårt utstyr kan vi kutte i tykkelser inntil 1,80 m.

Vanntetting/Kjemisk injeksjon

Sliter du med vanninntrenging i riss og sprekker i betong? Eller kanskje et hulrom som ikke kan tettes på tradisjonelt vis?

Vi har utstyr og kompetanse til å utbedre dette med kjemisk injeksjon. Normalt utbedres dette ved å trykke inn lettflytende spesialprodukter i konstruksjonen.

Asbestsanering

De offentlige myndighetene stiller strenge krav til asbestsanering. Vi har egne kompetente personer som utfører denne typen arbeid. De har alle gjennomgått kurs og sertifiseringer som må til for å jobbe med asbestsanering. 

Vi har lang erfaring, kunnskap og utstyr innenfor dette faget.

Radon

Radon er en radioaktiv gass som finnes overalt i naturen. Ved for stor radonkonsentrasjon i inneluften økes risikoen for lungekreft. Vi utfører derfor radonmålinger av byggegrunnen før en starter selve byggeprosessen.

I enkelte tilfeller er det nødvendig å foreta radonmålinger samt utbedringer i bestående bygg. Vi håndterer alt fra prosjektering og utbedring av boliger med for høy radonkonsentrasjon.

Anlegg

VEF utfører like gjerne betong- og tømrerarbeid på anleggsprosjekter som på bygg.

Med erfaring fra både industri, kraft og anleggsprosjekter, har våre dyktige fagfolk ingen problemer med høy kompleksitet og strenge krav til utførelse.

Vi har tidligere utført flere prosjekter med Nye Veier, Statens vegvesen, Agder Energi og Statskraft som byggherre.